Kartal Pendik Gelinlikçi
Melahat Gelinlik olarak, gelinlik ve abiye tasarımlarımızla 1992 yılından  bu güne kadar sizlere hizmet vermekteyiz. Başta Kartal Pendik olmak üzere, tüm İstanbul ilçeleri ile birlikte tüm ülkemizin birçok ilindeki gelin adaylarına hizmet vermeye devam etmekteyiz. Müşteri memnuniyetini birinci ilkemiz olarak kabul etmekteyiz. Bu amaçla da, gerek kişiye özel (Haute Couture) tasarım, gerekse de hazır tasarım ürünlerimizde önceliğimiz her daim sizlerin memnuniyetidir.

1992 yılında başladığımız Gelinlik ve Abiye tasarım  hizmetlerimize, yaklaşık 4000 gelinlik ve yaklaşık 900 abiye dikimi ile devam ediyoruz.

Melahat Gelinlik ve Moda Evi olarak; Kartal, Pendik, Maltepe, Kadıköy ve Sancaktepe ilçelerinde gelinlik alma arzusunda olan gelin adaylarına çok sayıda gelinlik modeli sunmaktayız.

Melahat Gelinlik ve Moda Evi, günümüz çizgilerini yakından takip ederek ve farklı kesimlerin farklı ihtiyaçları ile birlikte, modern tasarım ve yerel örf ve adetlere uygun olan gelinlik modelleri ile siz gelin adaylarımızın hizmetindedir.

Kartal Pendik ve Maltepe ilçelerine çok yakın olan Melahat Gelinlik olarak, Gelinlik Modellerimizin yanı sıra, Nişan ve Gece Elbiseleri (Abiyeler), Nedime Elbiseleri, Kına Elbiseleri (Bindallı) ve Küçük Gelinlik modellerimizin de kişiye özel tasarımları yapılmaktadır.